Muistelemispäivän mäenlasku 18.2.2019

Lippukunta järjestää perinteisen muistelemispäivän mäenlaskun maanantaina 18.2.2019 klo 18.00-19.30 Rajakylän Talvikkipuistossa.

Tarjolla mehua ja makkaraa. Ota mukaan pulkka, oma muki ja partiohuivi.

Muistelemispäivänä (World Thinking Day) juhlitaan partioystävyyttä, lisätään tietoisuutta maailman epäoikeudenmukaisuudesta ja kerätään varoja köyhempien maiden partiotoimintaa varten. Muistelemispäivää vietetään 22.2. joka vuosi. Muistelemispäivä on partioliikkeen perustajan Lordi Robert Baden-Powellin ja hänen puolisonsa Lady Olave Baden-Powellin, partiotyttöjen ylijohtajan, yhteinen syntymäpäivä. Perinne on jatkunut vuodesta 1926.

Muistelemispäivänä juhlimme partioystävyyttä! Päivän tarkoitus on ajatella muiden maiden partiolaisia sekä herättää halu auttaa huonommassa asemassa olevia partiolaisia.