Perhepartio alkaa viikolla 36

Lippukunnassamme käynnistyy tänä syksynä perhepartioryhmä. Perhepartio on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Jokaisella alle kouluikäisellä pitää olla toiminnassa mukana vähintään yksi aikuinen omasta lähipiiristä. Alle kouluikäiset osallistuvat toimintaan aina omaan lähipiiriin kuuluvan aikuisen vastuulla ja valvonnassa. Perhepartion tarkoituksena on partioon tutustuttamisen ohella antaa lapsiperheille yhteisiä mukavia hetkiä luonnossa. Kokoontumisia pidetään noin kerran kuussa ja kokoontumiset painottuvat retkeilyyn Pateniemen lähiympäristössä.

  • Perhepartio tarjoaa esimakua siitä, mitä yli 7-vuotiaat ja aikuiset voivat partiossa tehdä.
  • Perhepartiossa tutustutaan toisiin partiolaisiin, partiolaisten perinteisiin, arvoihin ja tavoitteisiin leppoisassa tahdissa.
  • Perhepartiossa tehdään retkiä, leikkejä, askartelua, puuhaa lapsille ja aikuisille.
  • Perhepartio on partiohauskaa sisällä ja ulkona, lähellä ja kaukana koko perheellä.
  • Perhepartiolaisilla on mahdollisuus osallistua lippukunnan järjestämiin tilaisuuksiin, leireille, tapahtumiin ja tempauksiin.

Kaikilla perhepartioon osallistujilla tulee olla Suomen Partiolaisten jäsenmaksu maksettuna. 4-6-vuotiaat 12,25€, 7-vuotiaat ja sitä vanhemmat 59,50€ (perheen 1. jäsen), 48,50€ (seuraavat jäsenet), 0-3-vuotiaat eivät maksa jäsenmaksua. Heillä on partiovakuutus voimassa vanhemman ollessa partion jäsen, muut jäsenetuudet voimassa. Jäsenmaksuun voi anoa vapautusta taloudellisin, terveydellisin tai sosiaalisin perustein.

Jos kiinnostuit, käy ilmoittautumassa mukaan täällä. Alle 4-vuotiaat voi ilmoittaa aikuisen lisätietokentässä (nimi ja syntymäaika riittää). Kerro myös toiveesi kokoontumispäivästä. Pidämme ensimmäisen kokouksen jo tämän viikon lauantaina 7.9. klo 10-12 lippukunnan kämpällä Kalimella. Ilmoittautujille lisätietoa retkestä😊

Lisätietoja perhepartiosta Jaana Toivolalta jaana@polunpolkijat.fi.