Lähde mukaan merellisille Myötäpäiville

Myötäpäivät on partiopiirin järjestämä kaupunkitapahtuma, joka järjestetään Kokkolassa lauantaista sunnuntaihin 10.-11.6.2017. Tapahtuman teemana on meripartio ja luvassa on teeman mukaista ohjelmaa kaikille ikäkausille.

Tapahtuman hinta on 50 euroa pitäen sisällään majoituksen, ruoan ja ohjelman. Matkakulut lippukunta laskuttaa erikseen. Lippukunta tukee jäsentensä osallistumista tapahtumaan maksamalla osan matkakuluista.

Lähtö tapahtuu lauantaiaamuna 10.6.2017 Oulusta. Tapahtuman ohjelma käynnistyy Kokkolassa puolen päivän aikaan ja luvassa on muun muassa laivanupotusta, suuri merirosvotaistelu, kelluntakokeiluja, Samoajaristeily, Island Escape ja paljon muuta! Myötäpäivät päättää Kokkolan keskustan läpi kulkeva Myötäparaati. Paluu kotiin tapahtuu sunnuntaina iltapäivällä. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan osallistujille myöhemmin.

Tapahtumaan voivat osallistua kaiken ikäiset partiolaiset. Mukaan voi osallistua myös perheenä sillä vuosina 2011-2017 syntyneet lapset voivat osallistua aikuisten kanssa perheille suunnattuun ohjelmaan.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan 31.3.2017 mennessä PartioID:llä Kuksa-jäsenrekisterin kautta. Jälki-ilmoittautumisaikaa ei ole. Alle 18-vuotiaan partiolaisen ilmoittautumisen tekee huoltaja, huoltaja-tunnuksillaan. Ne saa lippukunnan jäsenrekisterinhoitajalta, Katariina Tervoselta (jasenrekiseri@polunpolkijat.fi). Ilmoittautumisen voi perua ilmoittautumisajan puitteissa, minkä jälkeen siitä tulee sitova. Linkki ilmoittautumiseen löytyy alta.

Lippukunta järjestää tapahtumasta tiedotustilaisuuden keskiviikkona 15.3.2017 klo 18.00 alkaen Palokan seurakuntatalolla (Parkettitie 3). Tilaisuudessa lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautumisesta.

Sudenpentujen ja seikkailijoiden osallistuminen edellyttää, että mukana on riittävästi aikuisia. Tästä syystä toivotamme myös partiolaisten vanhemmat lämpimästi tervetulleiksi mukaan tapahtumaan. Voimme joutua rajoittamaan osallistuvien sudenpentujen ja seikkailijoiden määrää, mikäli mukaan ei lähde riittävästi aikuisia valvojia.

Lisätietoa

www.myotapaivat.fi

Lippukunnan yhteyshenkilö Outi Visuri (outi@polunpolkijat.fi | 040 730 5045)

Ilmoittautuminen (31.3.2017 mennessä)

http://myotapaivat.fi/ilmoittautuminen/